Echipa

blueInainte sa trecem la echipa radioului iata cateva detalii despre Radio Blue EnerGy:
Infintat in 2005 pe data de 16 martie, RBE a difuzat doar muzica dance, house  „muzica comerciala” in general, in toti acesti ani am pastrat stilul si genul muzical.
V-a Multumim ca in acesti ani buni sau rai cu rele si cu bune a-ti fost si sunteti alaturi de noi.

 

radioblueenergyMa Numesc Dj Blue in varsta de 35 ani si sunt Fondatorul acestui post de radio, in acelasi timp sunt si dj in timpul liber, ma puteti auzi  pe Radio Blue Energy, Mixand live pentru voi, dar si in emisiuni de divertisment si dedicatii. Dar iata cateva cuvinte despre mine: Timp de trei ani am lucrat in radio fm, Fost solist de muzica pop dance dar si dj in club precum si organizator de petreceri private o scurta perioada, pasiunia fiind muzica binenteles.
Eu sunt Jasmina Teodora.consider ca varsta nu prea conteaza atunci cand vine vorba despre o fata…Am absolvit jurnalismul si sunt în zodia Pesti… Înafarã de radio am si altã ocupatie care deasemeni nu conteaza,iar în timpul liber îmi place sã mã relaxez, ascultand muzica.Vã astept cu o emisiune pe placul sufletelor voastre si tematici originale ,Hit after Hit cu Jasmine!Kiss all
Pentru început, mă numesc Bianca Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să rîd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o companie cu mine, niciodată nu-ți va fi urît, pentru că sunt foarte energică și mereu predispusă să încing atmosfera. Îmi place să ascult muzică, să cînt  , să dansez, să pictez. Ascultati radioblueenergy si va veti incarca cu toata energia de care aveti nevoie.
 Radio Blue Energy cauta Dj Cu Experienta sau care au mai emis la un radio online.
Pentru detalii trimite un email la adresa:
Contact@radioblueenergy.ro
sau lasa un mesaj pe:

https://www.facebook.com/BlueEnergyRomania